Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Erdekspor Sportif Direktörü Can Cangök: Zamana ihtiyacımız var”

Erdekspor Sportif Direktörü Can Cangök:  Zamana ihtiyacımız var”

Erdekspor'un Sportif Direktörü Can Cangök, Sil baştan yeni kurulan bir takımız. Daha iyi olacağız. Zamana ihtiyacımız var” dedi.

Erdekspor’un Sportif Direktörü Can Cangök, “Sil baştan yeni kurulan bir takımız. Daha iyi olacağız. Zamana ihtiyacımız var” dedi. Didim Belediyespor ile Erdek’te 1-1 berabere kaldıkları maça üç sakat oyuncularından yoksun şekilde çıktıklarını belirten Cangök, “Yeniden yapılanma süreci içindeyiz. Bu dönemi atlattıktan sonra daha tempolu oynayıp, etkili olarak, başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
İKİ YENİ TRANSFER
Öte yandan Erdekspor, kadrosunu iki yeni transferle takviye etti. Buna göre Vodafon kulübünden gelen orta alan oyuncusu Osman ve Üsküdar Anadolu’dan transfer edilen sol orta ön oyuncusu Doğukan, kırmızı-beyazlı takıma güç katacaklar. Osman’ın, kontenjan oyuncusu statüsünde Erdekspor’a geldiği, Doğukan’ın ise genç bir oyuncu olduğu öğrenildi. Ancak her iki futbolcu da, antrenman eksikleri nedeniyle Didim Belediyespor ile oynanan maçta kırmızı-beyazlı takımın formasını giyemediler.
Haber Önder Balıkçı



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı